Tips, fakta och vägledning om leksaker

Leksaksaffär - fakta och tips

Danska BR leksaker dominerar den svenska leksaksmarknaden. Men nätet erbjuder stora möjligheter till lyckad leksaksshopping; vi listar populära sajter.

Den danska leksakskedjan Fætter br har under kort tid blivit Sveriges mest populära leksaksaffär. En toys r us leksaksaffär kan inte konkurrera med en BR leksaksaffär vad gäller utbud, och ofta även priser. Ett tips till dig som ogillar BR leksaker är att kika in i en av många leksaksaffärer online.

Nätet – leksaksaffären nummer ett

Nätet har på kort tid blivit en populär och säker plats för leksakskonsumtion. Följande butiker är särskilt omtyckta:

  • Lekmer.se – säljer populära leksaker av olika märken. Alltifrån klassiska Bobby car till Lundby dockhus.
  • Hikmet.se – populär leksaksportal. Säljer alltifrån kvalitetsprodukter från Lego och Kärnan till billiga leksaker av mindre kända märken. Bara att lägga till önskad produkt i varukorgen.
  • Barnkammaren.com – leksaksbutik med särskild inriktning mot leksaker och presenter för små barn.
  • Brio leksaksaffär på brio.se – hemsidan innehåller en lista över alla produkter från Brio. Om du önskar köpa en produkt hänvisas du automatiskt till lämplig återförsäljare på nätet.

I det senare fallet rekommenderar Brio andra återförsäljare och samarbetspartners. Det innebär att du i första hand ska vända dig till butiken där du köpte leksaken om du har klagomål eller frågor.